"Россия – это одна большая психбольница. Слова невменяемых идиотов нужно просто игнорировать" - Поярков про звернення Собчак до Порошенка

Найстрашнішим для російської журналістки Ксенії Собчак було б, якби її звернення до президента України пройшло повз увагу, наголосив активіст.

Сергій Поярков. Фото:https://apostrophe.ua/

Українцям не варто звертати увагу на звернення російської журналістки Ксенії Собчак до президента України Петра Порошенка. Таку думку в коментарі виданню Гордон висловив активіст і художник Сергій Поярков, передають Патріоти України.

"Меня вообще удивляет реакция украинцев на заявления любых девочек из РФ. Будь то Собчак или кто-то другой. Я думаю, людям просто нравится, когда Янукович рассказывает про Анну Ахметову, и на него падает венок. Например, я обращение Собчак не смотрел. Просто проигнорировал его. Нужно понимать, что скандальное интервью Дорна – это совсем другое дело. Он хотя бы украинец. То есть имеет отношение к нашей стране. Но при чем тут Собчак – непонятно. Не тратьте ваше время на таких персонажей", - зазначив активіст.

За його словами, в РФ не так багато людей, чиї слова варті уваги українців.

"Россия – это одна большая психбольница. Да, там есть небольшое количество вменяемых людей. Вот их заявления стоит комментировать и уделять им внимание. Но слова невменяемых идиотов нужно просто игнорировать. Гораздо разумнее и патриотичнее не обращать внимания на некоторых людей. Это самый мощный удар, который вы можете нанести врагу", - підкреслив Поярков.

На його думку, з критикою на адресу Порошенка можуть виступати тільки ті люди, які добре обізнані про ситуацію в Україні.

"Знаете, есть на телевидении такие передачи, темой которых является расчлененка. Например, бабушка порубила внучку на куски и спустила в прорубь. И люди это смотрят, программа набирает рейтинг. Но я считаю это дурным вкусом и на записи таких передач никогда не хожу.

То есть я мог бы понять, если бы хамское обращение к Порошенко записал какой-то украинский политик или хотя бы человек, который в отличие от Собчак понимает, что у нас происходит. Но Собчак – пустое место. Обращая внимание на заявления пустого места, вы наполняете его содержанием. Именно этого пустое место от нас и ждет", - заявив активіст.

Він зазначив, що найгірше для Собчак було б, якби її звернення до Порошенка в Україні проігнорували.

"Обратив внимание на Собчак, вы сделали ей сумасшедший рейтинг. Для наглядности приведу пример: за Ляшко нужно просто не голосовать, и он умрет как политик. То же самое и тут – не смотрите Собчак. Самое страшное для нее было – это если бы ее обращение осталось незамеченным.

А так вы помогаете ей продавать себя. Если бы "Свобода" в свое время не побила Бузину, мы бы даже не знали, кто это такой. Иногда лучше просто проигнорировать человека", - резюмував Поярков.

Як відомо, 20 травня Собчак звернулася до президента України Петра Порошенка, заявивши, що всі, хто "кидав війну соцмережам", програвали, і що рейтинг Порошенка, на її думку, "вже нічого не врятує". Скандальна російська ведуча вважає, що за допомогою заборонених соцмереж українці організовували Євромайдан і добровольчі батальйони.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна отримає точку опори: Майстер китайської метафізики назвав рік закінчення війни в Україні

четвер, 25 квітень 2024, 12:43

Астролог і метафізик Давид Векуа передбачає, що війна в Україні може закінчитися вже скоро – він називає період з січня по лютий 2025 року, тоді варто очікувати важливих політичних рішень. Про це у відео для Youtube-каналу "Мій світ" розповів майстер к...

Колись тут жили шахтарі, а потім прийшов "русский мир": Окупанти перетворили Вугледар на місто-привид (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 12:29

Російські війська, у спробах прорвати українську оборону, активно завдають ракетних та авіаційних ударів по українських містах. В мережі показали, як Росія перетворила Вугледар Волноваського району Донецької області у місто-привид. Фотографії зруйнован...