Розенко - українці ніколи не матимуть гідних пенсій без реформ

Віце-прем'єр-міністр України обіцяє, що майбутня пенсійна реформа не буде прийнята без широкого суспільного обговорення.

Без запровадження накопичувальної пенсійної системи і недержавного пенсійного страхування в Україні українці ніколи не матимуть гідних пенсій, оскільки у жодній країні світу неможливо забезпечити благополуччя пенсіонерів лише у межах солідарної пенсійної системи, повідомляють Патріоти України.

На цьому під час засідання правління Пенсійного фонду України щодо підсумків роботи ПФУ у 2016 році наголосив віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко.

«Можемо говорити, що без запровадження накопичувальної пенсійної системи і без запровадження реального недержавного сектору пенсійного страхування українці ніколи не будуть отримувати достойні пенсії. В межах солідарної системи в жодній країні світу благополуччя пенсіонерів забезпечити неможливо», - сказав Розенко.

Він також підкреслив, що майбутня пенсійна реформа не буде прийнята без широкого суспільного обговорення.

«Майбутня пенсійна реформа - це національний проект. Вона не може розроблятися десь в кулуарах, нехай і в кабінеті найгеніальнішого експерта. Це має бути широке обговорення. Суспільство повинно знати, що їх чекає в майбутньому, тому я переконаний, що після того, як ми напрацюємо спільно з експертами варіант пенсійної реформи, він обов'язково буде переданий на загальнонаціональне обговорення. Передбачаю широкі дискусії з цього питання», - додав урядовець.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Під Єкатеринбургом зростає база зберігання танків, - військовий аналітик

субота, 20 квітень 2024, 16:30

За поточних темпів військових втрат і нинішніх обсягів нового військового виробництва у Росії закінчаться всі танки приблизно за 2-2,5 року. Такі підрахунки зробив військовий оглядач Covert Cabal, передають Патріоти України. Аналітик зазначає, що з поч...

Росіяни вбивають українців "просто так", а Захід, як і раніше, говорить про необхідність "терміново виділити" Україні ППО, - Олександр Невзоров

субота, 20 квітень 2024, 16:05

"Рік тому ми всі з жахом дивилися на пса на ім'я Крим. Тоді сталася така сама історія", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:. "Російськими бомбами було вбито цілу сім'ю, на р...