"Розірвати зрадницькі "мінські угоди" та покарати усіх винних": Українці активно підтримали вимоги "Правого Сектора"

Ми лишилися одні - як проти Заходу, так і проти Росії - настав час діяти кожному з нас.

У мережі активно обговорюють заяву "Правого Сектора", опубліковану 31 січня. "ПС" вимагає розірвати дипвідносини з РФ, розірвати "мінські угоди" та всі економічні зв'язки з "ЛДНР" у зв'язку з обстрілами Авдіївки.

"Останні 3 дні в районі Авдіївки йде наступ російських терористичних військ. Не дивлячись на домовленості про двостороннє припинення вогню, цілодобово йдуть масовані обстріли позицій Збройних Сил України та мирних районів міста. Все це відбувається не зважаючи на так звані "мінські домовленості". Станом на 31 січня в районі зіткнення загинули 8 воїнів Окремої механізованої 72-ї бригади ЗСУ та десятки поранених, також наявні поранені серед цивільного населення Авдіївки.

Національно-визвольний рух "Правий сектор" нагадує, що угоди укладені з Москвою не варті паперу, на якому вони написані. Командири та бійці Добровольчого Українського Корпусу "Правий сектор", а також провід політичної партії "Правий сектор" неодноразово заявляли про необхідність розриву "мінських угод". Зрадницька політика Порошенка веде до чергових жертв серед військових та цивільного населення в зоні бойових дій.

У зв'язку з цим НВР "Правий сектор" вимагає:

1. Розірвати зрадницькі "мінські угоди" та випрацювати інший дієвий план звільнення окупованих територій Донбасу та Криму.

2. Повністю розірвати будь-які економічні відносини з представниками так званих "ДНР " і "ЛНР".

3. Покарати винних у всіх тактичних поразках за час російської агресії, починаючи зі здачі Криму.

4. Припинити переслідування добровольців.

5. Розірвати дипломатичні відносини із Російською Федерацією.

6 Припинити здачу національних інтересів на догоду Заходу та Сходу.

Командир ДУК "Правий сектор" Андрій Стемпіцький

Керівник Партії "Правий сектор" Андрій Тарасенко".

Користувачі мережі підтримують "Правий Сектор" у цих вимогах. "Покарання тепер наша справа, бо влада не зможе це зробити", "Кожен українець тепер сам за себе, за сім'ю та за Україну... Кожен з нас", "Настав час діяти", - пишуть коментатори.

Опублікував: Церковний Цинік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Влада Харкова має розробити план укріплення міста, а не відновлення, - депутатка облради

вівторок, 14 травень 2024, 14:02

Депутатка Харківської обласної ради Галина Куц вважає, що Харків під час війни має переорієнтуватись на стратегію укріплення, а не відновлення, передають Патріоти України. "Влада Харкова вже давно має переорієнтуватись у напрямку стратегії укріплення м...

Якби мій підрозділ у 2023-му побачив відкриті групи окупантів - жити їм було б пару хвилин. Чому під Вовчанськом зараз не так? - Юрій Луценко

вівторок, 14 травень 2024, 13:55

"Щодо Вовчанська", - пише український політик та колишній генпрокурор Юрій Луценко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Паніці – ша! Ніяких катастрофічних подій не відбулося. Росіяни продовжують страте...