Розкаяний Путін "підірвав" соцмережі: "А кажуть, нечистий в храм зайти не може"

У мережі підняли на сміх показушну "традицію" російського президента Володимира Путіна відвідувати храм на Різдво.

"Путин продолжил традицию - посещать на Рождество храмы за пределами столицы: Юрьев монастырь - один из самых старых в России", - сообщил в своем Twitter журналист кремлевского пула Дмитрий Смирнов, выложив соответствующие фото.

Пользователи в свою очередь рассыпались в ироничных комментариях. Некоторые даже вычислили группу охранников, которые пришли в церковь вместе с главой РФ.

"Замолить все свои преступления уже не удастся", "А говорят нечистая в храм зайти не может", "А коммунист - офицер КГБ - только по служебной необходимости", пишут люди.






Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, — офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...