Розкрито таємницю Бермудського трикутника: вчені виявили на дні моря в області Бермудського трикутника древній мегаполіс та гігантські піраміди під водою

Дослідження океанського дна біля берегів Куби за допомогою глибоководного робота підтвердили, що на самому дні Бермудського трикутника частково збереглося місто гігантських розмірів.

Таємниця Бермудського трикутника - це таємниця раптово обірваних життів. Сьогодні бермудський трикутник часто називають найнебезпечнішою аномальною зоною на Землі - люди, кораблі і літаки зникають безслідно. Бермудський трикутник іноді ще називають Воротами в інший вимір, тому що це був би, мабуть, найпростіший спосіб пояснити деякі зникнення.

Навколишній світ сповнений таємниць і дивних явищ. Найчастіше саме життя підкидає нам неймовірні новини, відкриває нам вражаючі факти про таємниці світу, загадки історії, чудеса світу, аномалії, НЛО, магія, містика. Та й сама людина до цих пір є для себе загадкою. Процес осягнення знань - це наше природне стан. І тому нам для початку необхідно визнати те, що непізнане і неймовірне - не означає протиприродне.

Дослідження океанського дна біля берегів Куби за допомогою глибоководного робота підтвердили, що на самому дні Бермудського трикутника розташоване місто гігантських розмірів.

За заявою дослідників, виявлені під водою біля берегів Куби руїни стародавнього міста, знаходяться в 600 футів нижче рівня океану. Вчені припускають, що Атлантиді більш 10.000 років.

У самому центрі затопленого міста знаходяться кілька скульптур сфінксів і принаймні чотири гігантських піраміди. Вченими на самому дні океану під величезним шаром мулу і рослин також були знайдені скульптури і споруди невідомого призначення.

Бермудський Трикутник – місце таємниче, навіть містичне. І ось зовсім недавно вчені виявили на дні моря в області Бермудського трикутника гігантські піраміди під водою. Піраміда на дні Бермудського трикутника можливо зроблена зі скла, а навколо неї знаходиться якесь таємниче підводне місто.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 24 квітня. Що українці готували Євсеїв день для збереження здоров'я

середа, 24 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 24 квітня за новим стилем вшановує Саву Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що поклав життя зарад...

Колись росія жахнеться своїх втрат: "Из сотни бойцов - 10 сбежало, остальные погибли", - полонений загарбник про свій підрозділ та про себе (відео)

середа, 24 квітень 2024, 6:15

Гурянов Євген родом з Курганської області. На війну росіянину порадили піти люди з органів опіки. Пообіцяли сина до інтернату не забирати. Росіянин у полон потрапив випадково. Каже, взагалі йшов до своїх, а знайшов українських бійців. Найбільше на тере...