"Розмова Трампа з Путіним виявилася провальною. Натомість з Порошенком домовилися", - Чорновіл

Уперше за історію на першому місяці роботи американського президента український глава держави збирається до Вашингтону на переговори, зауважив політолог.

Тарас Чорновіл. Фото:скрін відео

Дональд Трамп і Петро Порошенко можуть порозумітися. Про це в інтерв'ю Gazeta.ua сказав колишній народний депутат Тарас Чорновіл, передають Патріоти України.

"Розмова Трампа з Путіним виявилася провальною. Не було спільного комюніке з однаковими висловлюваннями. Натомість після переговорів Порошенка глибокої ночі Цеголко (прес-секретар президента. - ред) робить офіційне повідомлення. А Білий дім - практично дослівні запуски. Значить домовилися, розмова була добра", - пояснив він.

Уперше за історію на першому місяці роботи американського президента український глава держави збирається до Вашингтону на переговори, зауважив Чорновіл.

"Отримуємо крок за кроком вигідну для нас позицію", - додав він.

"Трамп терпіти не може політиків. Мовляв, це завжди корупція. Ти не заробив свій мільярд, а витрачаєш. Має хороше ставлення до людей, які зробили гроші у бізнесі. Це позитив для Порошенка. Якщо вдасться вибудувати особистий контакт, це буде ліпше ніж за Обами. Адже ситуація виглядала: Порошенко-Байден", - сказав екс-нардеп.

Україна має шанси вийти на партнерські стосунки з США, вважає Чорновіл. "На це є 10%. Це дуже багато, ми ніколи не мали навіть 0,1", - резюмував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...