Розповів власну версію: 70-річний чоловік, що намагався згвалтувати 10-річну сусідку, прийшов до тями (відео)

Мати дівчинки нанесла пенсіонеру кілька ножових поранень.

Ілюстрація. Фото: ЗМІ

Мешканець Тернопільщини 1948 року народження ледь не зґвалтував свою малолітню сусідку, повідомляють Патріоти України з посиланням на Народну Правду.

Напоївши алкоголем десятилітню дівчинку, пенсіонер затягнув потенційну жертву до власного помешкання і роздягнув. На той момент дитина була неабияк наляканою, завдяки чому вчасно зреагувала на дії кривдника.

Крики п’ятикласниці про допомогу почули дві жительки села. Не зволікаючи, жінки кинулись на допомогу. Коли ж вони прибігли на галас, то через вікно помітили жахливу картину – оголений чоловік похилого віку намагався вступити у статевий контакт з неповнолітньою.

Одна з свідків побігла повідомити про це маму дівчинки. Дізнавшись, що її дитині загрожує небезпека, мати прибігла у двір до кривдника, вибила вікно у помешканні сусіда, згодом двері, потрапивши в кімнату, де пенсіонер хотів познущатись на дитиною, відтягнула власну доньку. Після чого нанесла ножові поранення чоловіку.

Поранений кинувся за допомогою до колишньої дружини, котра викликала медиків. Лікарі констатували у чоловіка два ножових поранення живота, внутрішніх органів і поріз ноги. Його прооперували.

Жертву пенсіонера теж оглянули медики. Слідів зґвалтування на дитині не виявили. Тільки синці. Надалі з нею спілкуватимуться психологи. Справу занесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Жителі Сенькова розкололися на два обурені табори. Через цю різню, яка сталася у селі: жінка ледь не вбила сусіда, який начебто розбещував її десятирічну доньку. Пенсіонер - у реанімації, жінка – у СІЗО.


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...