Розпиляли завод: У Лисичанську знищують збанкрутіле підприємство (фото)

Лисичанський збанкрутілий завод гумово-технічних виробів, де колись працювали 8 тисяч людей, розбирають та розпилюють, вивозячи металоконструкції.

Фото: depo.ua.У Лисичанську збанкрутілий завод гумово-технічних виробів (ГТВ) розбирають та розпилюють, вивозячи металоконструкції, про це на своїй сторінці у Facebook написав депутат міськради Лисичанська Віталій Шведов, передають Патріоти України.

Він написав, що відвідав з рейдом несанкціоноване розбирання заводу ГТВ і жахнувся, що сталося за пару місяців, після продажу об'єкта ліквідатором.

"Ми так хвацько розповідаємо про розпили підприємств на непідконтрольних територіях і не бачимо, що відбувається у нас. У нас динаміка така, що ситуація не набагато краща, відстаємо на рік-півтора. У Лисичанську вже є довоєнний досвід виникнення техногенних руїн, територія содового заводу, розпиляли Ахметовську-Єфремівському-Дунаєвську структури, залишилася одна труба. І тепер йде руйнування, раніше бюджетоутворюючого заводу ГТВ, на якому колись працювали близько 8 тис. людей", - написав Шведов і опублікував фотографії.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...