Розслідують по-сталінськи, судять по-путінськи: Луганські і донецькі бандити переб'ють один одного ще до закінчення окупації - Портніков

Те, що відбувається в "ЛНР" показує, що Москва поширила свій "правовий простір" на окуповані території, наголосив журналіст.

Ілюстрація:elise.com.ua

Багато учасників окупації Донбасу мають шанс не дожити до українського суду. Таку думку висловив в блозі на сайті Newsru.ua журналіст Віталій Портников, передають Патріоти України.

Портніков прокоментував інформацію про загибель колишнього "прем'єр-міністра ЛНР" Геннадія Ципкалова, якого знайшли повішеним у тюремній камері.

Як зазначив публіцист, в тому, що учасника "державного перевороту" знищили самі колишні соратники по колабораціонізму, мало хто сумнівається.

"Цілей своїх ці колишні соратники теж не приховують. В "прокуратурі" бандитів стверджують, що Ципкалов дав свідчення на інших учасників "перевороту" і дуже злякався. А злякавшись - повісився. Ще б пак! Це - дуже поширена схема дій для радянських, а потім і для російських бандитів-"правоохоронців". Спочатку з потрібної людини вибиваєш потрібні свідчення - чи просто змушуєш його підписати чисті аркуші паперу, на які потім у міру потреби будуть заноситися необхідні відомості - а самого "клієнта" усуваєш за непотрібністю", - пише він .

За словами журналіста, те, що відбувається в "ЛНР" показує, що Москва поширила свій "правовий простір" на окуповані території - "там зараз розслідують по-сталінськи, судять по-путінськи".

"Це, втім, означає, що багато учасників окупації Донбасу мають шанс не дожити до українського суду і тюремних термінів, після яких вони мали всі шанси поїхати куди-небудь на Рубльовку і жити там на награбовані і завчасно сховані гроші.

Швидше за все, луганські і донецькі бандити переб'ють один одного ще до закінчення окупації. Від Мозгового залишився пам'ятник, від Ципкалова - мотузка, яку зараз розрізають на сувеніри для Плотницького і решти членів сім'ї ватажка", - пише Портніков.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів – ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...

Зеленський готовий! Припинити удари по НПЗ росії в обмін на... Ця угода врятує Україну

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:05

Удари українських безпілотників по російських НПЗ виявилися більш дієвими, ніж захіні санкції. Але неочікувано для всіх на захист Росії виступили… США. Представники Штатів заявляють, нібито знищення російської нафтопереробної галузі негативно вплине на...