Розстріляно з автомата: Подвійне вбивство у Харкові розкрили по "гарячих слідах" (фото)

У Харкові з автомата розстріляли подружню пару і поранили їхню 13-річну дочку, поліція затримала підозрюваного за гарячими слідами.

Тіла застрелених 40-річних чоловіка та дружини, а також їхню поранену 13-річну дочку виявила в квартирі сусідка. Поранену дівчинку госпіталізували в лікарню. Про це йдеться в повідомленні Департаменту комунікації ГУНП у Харківській області, інформують Патріоти України.

Як повідомили в патрульній поліції Харківської області, повідомлення про подію надійшло рано-вранці 24 червня.

За попередньою інформацією, невідома особа з автоматичної зброї скоїла вбивство господаря квартири та його дружини, а також завдала вогнепального поранення 13-річній дитині, яку було шпиталізовано до лікарні.

Унаслідок відпрацювання виклику на вулиці Шевченка патрульні виявили та зупинили автомобіль Volvo, на якому, ймовірно, пересувався громадянин, причетний до вбивства. Водія затримано.

Під час перевірки транспортного засобу в салоні авто правоохоронці виявили предмет, схожий на автомат та, ймовірно, мисливську рушницю. Наразі тривають слідчі дії.






Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...