Розстрілювати українців та "піндосів", палити живцем геїв: діти окупованого Донбасу вразили своїми малюнками (фотофакти)

Росіянам було замало навчити підлітків користуватися зброєю і вони узялися за "виховання" зовсім малечі.

Кремль вирішив перетворити дітей на психічних інвалідів. Фото: соцмережі.

Вчителі однієї з шкіл Донецької області показали шокуючі малюнки своїх учнів. Про це повідомив координатор групи "СтопТеррор", громадський діяч Семен Кабакаєв на сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Руководство местного отдела образования собиралось показать на выставке детского творчества данные работы, чтобы весь цивилизованный мир увидел до какого состояния довели украинских детей своей пропагандой "кремлевские уроды" и вмешаться в эту новую форму геноцида", - розповів Кабакаєв.

За словами активіста, це ніщо інше, як зомбування. "Когда впервые посмотрел на эти рисунки меня в миг охватило чувство жалости и гнева. Я ужаснулся от увиденного – вдалбливание в головы детей идей "Русского мира", со всеми его человеконенавистническими идеями, как расизм, гомофобия, агрессивная веронетерпимость просто покалечило их психику. Ясно, что рисунки детей, которые пережили боевые действия, будут пропитаны страхом и тревогой. Только вот образы сожжённых людей с нетрадиционной ориентацией и разные расистские вариации точно не детские", - відзначив він.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...