"Розумні окуляри" з додатковою реальністю

Вже в 2018 році компанія Apple презентує "розумні окуляри" з додатковою реальністю.

В следующем году Apple презентует «умные очки» с дополнительной реальностью. Об этом сообщает AppleInsider, ссылаясь на эксперта в области технологий Роберта Скобла.

По предварительным данным, Apple сотрудничает в области разработки "смарт-очков" с немецкой компанией оптики Carl Zeiss.

"Скобл заявляет, что на сотрудничество двух компаний указывает и стенд Carl Zeiss на недавней выставке CES 2017. Отмечается, что в этом году немецкая компания не представила ни одного оптического устройства, посвященного AR- и VR- технологиям", - передает СМИ.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Та система вбивала творчість і життя в душі науковця": Милованов зізнався, що не зміг захистити дисертацію в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:44

Колишній міністр економіки розвитку і торгівлі, позаштатний радник керівника Офісу президента та член наглядової ради «Укроборонпрому» Тимофій Милованов став на захист депутатки Київської міської ради від партії «Слуга народу» Ксенії Семенової, яка нап...

Під Єкатеринбургом зростає база зберігання танків, - військовий аналітик

субота, 20 квітень 2024, 16:30

За поточних темпів військових втрат і нинішніх обсягів нового військового виробництва у Росії закінчаться всі танки приблизно за 2-2,5 року. Такі підрахунки зробив військовий оглядач Covert Cabal, передають Патріоти України. Аналітик зазначає, що з поч...