Розвалився міст на Шулявці: "Потому, что не деньги надо из бюджета по карманам тырить, а работать на благо города", - Береза

Нардеп Береза звинуватив місцеву владу, зокрема київського мера Кличко, в тому, що він не переймається проблемами міста.

Розвалений міст на Шулявці. Фото www.dialog.ua

Народний депутат України Борислав Береза у себе на особистому акаунті в Facebook написав, що "дороги в Киеве просто стали причиной, по которой проклинают все на свете местные автолюбители. Теперь вслед за дорогами стали разваливаться мосты. Шулявский путепровод - все. А по какой причине?". Про це повідомляють Патріоти України.

Також він зазначив, що з цікавістю послухає "адептів секти Кличко", як ті будуть виправдовувати цю, надзвичайну, ситуацію.

"В то, что придумают что-то, верю. Но в то, что это далеко не самая последняя проблема, которая возникла в Киеве из-за бездействия властей, я верю еще больше. Интересно, что развалится следующим? Метро на котором строят? Коллектор? Или таки какой-то самострой завалится? С таким мэром Киева фантазии есть где разгуляться", - написав Береза, опублікував фото Івана Сіяка.

Розвалений міст на Шулявці. Фото www.dialog.ua




Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...

Через антивоєнний значок: У Росії "герой СВО" погрожував застрелити перехожого (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 13:43

Російські воєнні злочинці, які повертаються додому з війни проти України, продовжують тероризувати вже власних співгромадян. Так, у місті Іваново один із так званих «героїв СВО» влаштував місцевому жителю справжній допит під дулом пістолета, погрожуючи...