РПЦ навмисно провокує Українське суспільство: Жахлива новина з Донбасу

Це екзамен на зрілість та єдність, від результатів якого залежить майбутнє. УПЦ і РПЦ не сестри, а закляті вороги - заявляю як священик.

Досить нас ототожнювати з москвою, ми різні, ми - це Україна, нею були нею і залишимося. УПЦ і РПЦ не сестри, ми тепер закляті вороги! За те що росія зробила в Україні їй немає прощення, і головне наше завдання зараз не з назвами возитися, а війну виграти, народ зберегти від відчаю і озлобленості, а потім і за назви візьмемося! Це я кажу як священик УПЦ і готовий відповісти за свої слова. Далі цитую гидку новину:

"Российская православная церковь в очередной раз подтвердила свои антиукраинские позиции: священники РПЦ посетили укрепления террористов "ДНР" на фронте Донбасса и "благословили их на победу". Об этом стало известно журналистам "Радио свобода".

Местные СМИ боевиков подчеркивают, что российские священники приехали на Донбасс, чтобы "молиться за мир", однако один из российских попов сделал скандальное заявление о том, что нынешнее посещение Донбасса похоже на Крестный ход 1914 года, когда в похожей ситуации священники "благословляли на победу" российских солдат.

Российский "Крестный ход" первым делом посетил линию фронта и позиции террористов возле населенного пункта Станицы Луганской. Местные жители утверждают, что сразу после полученного "благословения" боевики открыли огонь по украинским позициям:

Опублікував: Лука Радванський
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Танк на курячих ніжках": Окупанти викотили на поле бою нову модель Blyat-mobile (фото, відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 14:01

Російські загарбники кинули у бій свій черговий «танк-мутант» з кустарним захистом від FPV-дронів. Відповідними скріншотами з розвідувального безпілотника ЗСУ поділився у себе у Telegram-каналі український журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти Укр...

"Ви вчинили не як чоловік": Влад Міцкевич показав нове фото з Олею Поляковою і розповів про їхні "стосунки", підписники відреагували

вівторок, 16 квітень 2024, 13:31

Ексучасник МастерШеф Влад Міцкевич, який раніше опублікував особисті фото зі співачкою Олею Поляковою і натякнув, що між ними був роман, поділився новими подробицями їхніх «стосунків». У новому відео, опублікованому в TikTok, Міцкевич повідомив, що вон...