Руки стануть на 20% ефективнішими: Розроблено шостий палець, котрий керується силою думки

​Сучасні технології настільки увійшли в наше життя, що здається, деякі з них майже перетворилися в додаткові органи і частини людського тіла.

The Third Thumb або «шостий палець» розширює людські можливостіНу, наприклад, смартфони. А скоро це «майже» стане дуже навіть «дійсно». Адже вже сьогодні можна прикупити собі роботизований «шостий палець», і з його допомогою краще грати на гітарі, піаніно або, скажімо, вичавлювати сік з лимонів. На що фантазії вистачить, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Хочете розширити можливості власного тіла і відчути себе якщо не супергероєм, то мутантом - так точно? Будь-який каприз за ваші гроші. І не потрібно нічого вживлювати-імплантувати. Досить замовити розробку новозеландського інженера під ніком Clode - The Third Thumb. Що у кривуватому перекладі звучить, як «третій великий палець».Новинка повністю виправдовує свою назву. Виготовлена з надгнучкого пластика Ninjaflex, повнорозмірна модель великого пальця кріпиться на долоню за допомогою м'якого ремінця. А два вбудовані мотори дозволяють «пальцю» згинатися в трьох пластикових суглобах. Все (майже), як у людей.А ось управляти рухами роботичних пальця доведеться за допомогою ніг. Точніше, спеціального Bluetooth-контролера, який кріпитися до взуття і реагує на рухи ногами. Так, потрібно буде трохи потренуватися. Але, за словами творця The Third Thumb, це куди простіше, ніж водити машину або грати на фортепіано. Хоча і там і там задіяна зв'язка «долоні-ступні».

Навіщо вам потрібен «третій великий палець»? Так для чого завгодно. Наприклад, для гри на музичних інструментах. Або будь-якій іншій діяльності, пов'язаної зі спритністю рук. Та й в цілому: хіба не цікаво дізнатися, як воно, «бути мутантом»?

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...