Руслана:"Світ потребує від України позитивного сигналу"

Співачка поділилася своїми думками щодо скандалу з "Євробаченням"

– "Створення кризових ситуацій, як і їх вирішення залежить лише від нас", – так коментує скандальну історію навколо Євробачення співачка Руслана. Своїм баченням ситуації переможниця "Євробачення-2004"поділилася на власній сторінці у "Фейсбук", інформують Патріоти України.

Подібна ситуація вже мала місце 12 років тому, коли Євробачення відбувалося у Києві. Саме тоді на посаду виконавчого продюсера Євробачення-2005 було запрошено Павла Грицака, який вивів ситуацію із кризового стану.

У мене немає підстав ставити від сумнів професійність Павла Грицака, його досвід та кого команду. Я впевнена, що і сьогодні навіть у ці стислі терміни Павлові разом з командою під силу організувати роботу таким чином, щоби "Євробачення-2017" відбулося на гідному рівні.

Я вдячна всім людям, причетним на сьогоднішній день до підготовки Євробачення-2017 за їх позицію і розуміння того, що світ потребує від України позитивного сигналу. Це питання міжнародного іміджу України. Все вказує на те, що немає жодної перешкоди, яку би ми не подолали, як і жодної проблеми, яку ми не могли би вирішити.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

60 дронів атакували НПЗ та аеродроми. Снєгирьов: Там критична ситуація, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 1:45

Росіяни успішно відбили нічну атаку безпілотників. Але це лише у повідомленнях офіційних джерел. Реальність трохи інша – в результаті атаки постраждали нафтопереробні заводи, бітумний завод і військовий аеродром. Детальніше про успішну атаку дронів роз...

З Нетаньяху ізраїльтяни цілком можуть розібратися самі. А суду в Гаазі я порадив би звернути увагу на справжніх воєнних злочинців, - Невзлін

понеділок, 29 квітень 2024, 0:30

"За повідомленнями ЗМІ, Міжнародний кримінальний суд у Гаазі може вже цього тижня видати ордери на арешт Біньяміна Нетаньяху, міністра оборони Ізраїлю Йоава Галанта й начальника Генштабу Герці Халеві за нібито воєнні злочини в секторі Гази", - пише ізр...