"Русский мир" гуртується на кордоні Одещини: Віце-прем'єр Російської Федерації Дмитро Рогозін передав новому президенту Молдови запрошення до Путіна

Національні інтереси Молдови і молдаван тепер визначатиме Московія.

Віце-прем'єр Російської Федерації Дмитро Рогозін зустрівся в Молдові з новообраним президентом Ігорем Додоном та передав йому запрошення в Москву.

Про він розповів на прес-конференції, новину передає «Преса України».

«Зустріч тривала близько години, Дмитро Олегович від імені керівництва Росії привітав мене зі вступом на посаду президента і передав запрошення приїхати в Москву з офіційним візитом», - зазначив Додон.

Глава Молдови розповів, що в ході зустрічі було розглянуто поточний стан справ у російсько-молдовських відносинах. Вони обговорили плани переговорів з президентом Росії Володимиром Путіним, які повинні відбутися 17 січня.

«Для нас дуже важливо мати в Кишиневі політичну фігуру у владі, яка здатна вирішувати ці проблеми. Хто міг би слухати, висловлювати свою позицію, виходячи з національних інтересів Молдови», - зазначив Рогозін.

Раніше повідомлялося, що глава МЗС України Павло Клімкін заявив, що у разі перемоги на президентських виборах в Молдові Ігоря Додона, Кремль значно посилить позиції в регіоні, що буде нести загрозу Україні.

Нагадуємо, новий президент Молдови Ігор Додон 23 грудня став на посаду. Його інавгурація відбулась на урочистому засіданні парламенту і Конституційного суду в Палаці республіки в Кишеневі.

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зведення DeepStateUA станом на 17 квітня

четвер, 18 квітень 2024, 14:20

Останнім часом на фронті сталося багато подій та змін: бої за Часів Яр, просування в районі Авдіївки, активні штурми на Красногорівку та Роботине. Проговорили про непублічні райони Старомайорськ-Урожайне та Сіверська, де ведуться такі ж запеклі бої. Пр...

"Російські ракети будуть повертатися в РФ": Астролог поділився прогнозом щодо появи в ЗСУ новітньої зброї

четвер, 18 квітень 2024, 12:41

Астролог Володимир Бадиян назвав ознаки закінчення війни в Україні. Він зазначив, що наша держава може отримати від партнерів настільки технологічну зброю, що російські ракети розвертатимуться на Росію. Про це він сказав у ютуб-каналі "Астрофеномен", п...