Саміт G20 для Путіна - "розвідка боєм": Відомий український політичний аналітик прогнозує вторгнення в Україну 8 вересня

Вторгнення Путін може підлаштувати до 8 вересня – день звільнення Донбасу від нацистських окупантів. Для скрепно-язичницької Москви цілком собі яскравий привід для загострення, з PR точки зору — майже ідеальний, вважає Сергій Рахманін.

Путін може розпочати повномасштабне вторгнення в Україну у вересні. Ілюстрація:ukr.media

Відомий журналіст Сергій Рахманін прогнозує, що президент Росії Володимир Путін з великою ймовірністю почне повномасштабне вторгнення в Україну у вересні. Про це він написав у статті для Дзеркала тижня, повідомляють Патріоти України.

Журналіст назвав вісім передумов для атаки. Насамперед, це слабкість Заходу, кадровий голод української армії і падаючий рейтинг української влади. Також, на його думку, на майбутню війну вказують агресивні маневри російських військ біля кордонів України. "Ретельна підготовка до теоретичної війні породжує серйозну спокусу почати її", - пише він.

Крім того – вересень сприятливий місяць для війни і з точки зору погодних умов, і з точки зору політичної ситуації.

"5 вересня завершується робота саміту G20, за підсумками якого Путін буде мати уявлення про настрої західних лідерів і ступінь їхньої компромісності. На 5-10 вересня запланована активна фаза навчань "Кавказ-2016", що допускає "відпрацювання практичних дій", створеного на південно-західному стратегічному напрямку ударного міжвидового об'єднання військ. Угруповання перебуває у стані підвищеної бойової готовності. Дуже вигідний стан для переходу до бойових дій", - пише журналіст.

На його думку, вторгнення Путін може підлаштувати до 8 вересня – це день звільнення Донбасу від нацистських окупантів.

"Для скрепно-язичницької Москви цілком собі яскравий привід для загострення, з PR точки зору — майже ідеальний. Саме з цієї, загалом, ірраціональної причини, наші військові цей день вважають найбільш потенційно небезпечним. Хоча пильності не втрачають з серпня", - зазначає Рахманін.

Крім того, на думку журналіста, Путін вірить, що час грає на нього – з новим президентом США він зможе домовитися, а Європа після виборів стане більш проросійською.

"Велика війна не є неминучою, але сьогодні є дуже можливою. І до неї треба готуватися кожному, відповідно до відповідальності, повноважень і переконань", - упевнений Рахманін.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог намагається просунутись на Липці, але до села дійти не зміг, - Бутусов

понеділок, 13 травень 2024, 9:50

"Обстановка по російському наступу в Харківській області на 5.00 13 травня. Противник протягом дня завʼязав бої у прикордонних селах Глибоке та Стариця на харківському напрямку. Але зайняти села повністю не вдалось, за них точаться контактні бої піхоти...

Ціна зарозумілості влади

понеділок, 13 травень 2024, 9:36

Наступ росіян у Харківській області знову, як у краплі води викрив ці проблеми. І ціну їх – у життях українців. Скільки вже сказано і написано: . - про необхідність фортифікації і мінування; . - про пріоритет забезпечення військових усім необхідним –...