Самогубство співробітника СБУ: Названо причину страшного вчинку (фоторепортаж)

Чоловік скоїв суїцид, використавши табельну зброю.

Самоубийство сотрудника Службы безопасности Украины (СБУ), которое произошло в воскресенье, 29 января, не связано с его работой. Об этом пишет пресс-центр СБУ.

По предварительной информации, убийство произошло на бытовой почве. Расследованием смерти правоохранителя занялась военная прокуратура Киевского гарнизона.

СБУ выразила соболезнования родным и близким погибшего. Напомню, правоохранитель выстрелил себе в голову в упор, не оставив таким образом себе шансов выжить. Суицид произошел на улице Василенко, где расположен Украинский научно-исследовательский институт специальной техники и судебных экспертиз СБУ.

Напомню, в СМИ несколько дней назад распространилась информация о возможном "неофициальном" сотрудничестве СБУ с УПЦ МП. Эти данные вызвали общественный резонанс.

Опублікував: Церковний Цинік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Працівник ТЦК на Одещині побив ногами цивільного": у Мережі спростували новий фейк росіян

середа, 8 травень 2024, 23:32

У програмі пропагандистського російського "Первого канала" з'явився сюжет, що на Одещині нібито працівник ТЦК повалив цивільного на землю і побив його ногами. Першим відеофрагмент бійки опублікував Telegram-канал "Одеса INFO", з якого і "вкрали" відео ...

Огляд зони бойових дій станом на 8 травня, - Злий Одесит

середа, 8 травень 2024, 23:28

Сьогодні 8 травня триває 805 доба повномасштабного вторгнення россії в Україну. . Вашій увазі щоденний огляд зони бойових дій! . Що відбувається на Куп'янському, Краматорському та інших напрямках? Та скільки часу російські війська зможуть наступати? ...