"Саргсян - не ідіот. І якби Янукович і Ко не були ідіотами в 2013, у нас не було б сотень трупів і стрілянини на вулицях" - Казанський про відмінність Майданів у Вірменії та Україні (відео)

За словами блогера, оточенню Януковича не тільки не вистачило розуму вчасно відступити, але й навіть постфактум визнати свої помилки, адже колишні регіонали і досі продовжують злісно шипіти зі своїх нір про "хунту" і державний переворот.

Протеcтувальники у Вірменії. Ілюстрація:Кореспондент

Майдан у Вірменії завершився мирно і безкровно, тому що екс-президенту Сержу Саргсяну вистачило розуму добровільно піти і не триматися за посаду прем'єра країни. Таку думку висловив блогер Денис Казанський у Youtube, передають Патріоти України.

За його словами, якби так само вчинив і президент-втікач Віктор Янукович, то в Україні не було б війни і кровопролиття.

"На свіжому прикладі з Вірменії ми бачимо, що масові вуличні протести цілком можуть закінчитися мирно і безкровно, якщо у влади просто вистачає розуму і мудрості не триматися за владу і вчасно піти у відставку. А коли при владі перебувають тупі, жадібні і жорстокі тварини, як це було у нас в 2013 році, то і виходить так, як вийшло у нас: стрілянина на вулицях, заворушення, сотня трупів", - заявив Казанський.

Блогер підкреслює, що колишні регіонали, які в 2013-му до останнього трималися за владу і готові були розвалити країну, досі продовжують злісно шипіти зі своїх нір про "хунту" і державний переворот.

"Напевно, по-різному можна ставитися до Саргсяна, у нього напевно є безліч недоліків, про які вірменам відомо набагато краще, ніж мені. Але принаймні у нього вистачило розуму не оголошувати своїх співгромадян фашистами, не приймати диктаторські закони і не розстрілювати опозицію. Як би там не було, прем'єр Вірменії пішов гідно і залишився людиною", - вважає Казанський.

За його словами, оточенню Януковича не тільки не вистачило розуму вчасно відступити, у них не вистачило розуму навіть постфактум визнати свої помилки.

"Серж Саргсян теж міг би нести подібну нісенітницю, але у нього все ж вистачило розуму не складати подібні шизофренічні історії про дрібні доларові купюри і наколоті апельсини. Мабуть, тому що він все-таки не ідіот. І якби Янукович, Клименко, Азаров, Пшонка не були б ідіотами, то вони б зараз напевно не тільки збереглися б у політиці, а й мали б усі шанси повернутися у владу і взяти черговий реванш на виборах. Країна була б ціла, а тисяча людей були б живі", - резюмував блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...