Сатаністи чи ні? Били, різали та рубали, а закривавлену голову поклали на Біблію (відео)

На Черкащині сатанинським способом убили чоловіка.

Били, різали та рубали. У селі Вікторівка Маньківського району троє чоловіків та жінка сатанинським способом вбили 52-річного черкащанина. Родичі загиблого знайшли чоловіка на підлозі будинку, де закривавлена голова лежала на Біблії, передають "Надзвичайні новини".

Злочинці сокирою розрубали голову та відрубали руку. На тілі у померлого виявили численні забої та були поламані всі ребра.

У скоєні злочину підозрюються 33-річна жінка та 37-річний чоловік – жителі Маньківського району. Ще двох – розшукує поліція.

Як з’ясувалося, затримані відпочивали в компанії товаришів, в одному із кафе району. Під час вживання алкоголю затримані згадали про конфлікт, який вже тривалий час назрівав між ними та їхнім знайомим і вирішили поїхати до нього для з’ясування стосунків.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...