СБУ теж помиляється: Соцмережі здивувала заява спікера служби з приводу "кілера" Бабченка

Олена Гітлянська пізніше вибачилася за свою помилку.

.О.Гітлянська. Фото: РБК-УкраїнаУ мережі обговорюють помилку прес-служби СБУ, яка назвала повідомлення російських ЗМІ з ім'ям справжнього "кілера" в інсценуванні вбивства відомого російського журналіста Аркадія Бабченка, фейком, зазначають Патріоти України.

Про це написав на своїй сторінці в Facebook відомий волонтер Роман Синіцин. "Гітлянська Олена ви зовсім некомпетентні або так, на пів шишечки? Тут слідчий СБУ та інші силовики на суді щодо обрання запобіжного заходу замовнику вже спалили прізвище та персональні дані "кілера", який працював в інтересах СБУ", - написав він.

Пізніше спікер Служби безпеки України Олена Гітлянська вибачилася за допущену помилку.

"Сьогодні помилково ввела в оману громадськість про роль Цимбалюка в спецоперації СБУ. Перепрошую, він дійсно є фігурантом справи. В запарці невірно трактувала відповідь колеги про те, що поки не варто озвучувати прізвище в інтересах слідства. Хто не працює, той не помиляється. Ще раз перепрошую!" - написала вона на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомлялося, роль підставного "кілера" в справі про інсценування вбивства журналіста Аркадія Бабченка виконав колишній учасник АТО Олексій Цимбалюк. Він - активіст "Правого сектора". Крім того, він колишній ієродиякон УПЦ (МП).

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...