СБУ викрили українські політичні партії, які рекламують російські соціальні мережі

Такі партії, як ВО "Батьківщина", радикальная партия Олега Ляшка и "Опозиційный блок" мають акаунти в ВК.

 Українські партії користуються російськими соцмережами. Фото styler.rbc.ua

На їх сторінках ведеться активна робота з аудиторією і публікуються інформаційні повідомлення, інформують Патріоти України з посиланням на styler.

Три з шести парламентських партій користуються російськими соцмережами, де мають офіційні сторінки. ВО "Батьківщина", Радикальна партія Олега Ляшка та "Опозиційний блок"

Крім цього, у "Опозиційного блоку" є сторінка в "Одноклассниках". Позапарламентська "Свобода" теж веде аккаунт у ВКонтакте, повідомляється на сайті організації "Комітет виборців України".

"Ще 1 серпня минулого року СБУ рекомендувала українським громадянам відмовитися від використання російських соціальних мереж. Тому ми не можемо знайти жодного логічного пояснення, чому в мережі ВКонтакте активно працює, наприклад, партія ВО" Свобода "і рекламує цю сторінку на своєму офіційному сайті ", - зазначив голова КВУ Олексій Кошель.

"Окрім моральної сторони, активність українських політиків і партій в російських соцмережах містить ряд прямих загроз. Зокрема, Росія може здійснювати інформаційні диверсії і втручатися у виборчий процес в Україні. Наприклад, поширюючи недостовірну інформацію від імені українських політиків чи партій", - додав Кошель.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...

РФ нещадно б'є по Харкову й Одесі, тому що для Кремля харків'яни й одесити – це "зрадники", - Леонід Невзлін

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:00

"Постійні терористичні удари російських військ по українських містах – це частина стратегії, яку у Кремлі називають "створенням санітарної зони". Насправді це стратегія вигнання українців з тих територій, претензію на які Путін оголосив ще у своїй "кри...