СБУ затримала кур'єра, що наковтався презервативів з кокаїном (фото)

​Прокуратура Київської області спільно з СБУ затримали 25-річного мешканця Київщини, який повертаючись з Бразилії, перевозив в собі понад кілограм кокаїну.

Кур’єра затримали під час перетину кордону, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу прокуратури.

«Отримавши понад 1 кг кокаїну в Бразилії чоловік пересипав його у 28 презервативів та проковтнув, щоб непомітно перевезти його контрабандою через митні кордони у шлунку», – йдеться в повідомленні.

За даними правоохоронців, затриманий також зізнався, що за роботу йому обіцяли 4,5 тисяч доларів.

В СБУ також додали, що в рамках перекриття каналу контрабанди наркотиків, у Києві було викрито групу, які розповсюджували кокаїн серед клієнтів нічних клубів. У результаті силовики затримали двох чоловіків.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...