Секрети в туалеті: У російській лікарні туалетний папір замінили документами, що містять лікарську таємницю (фото)

Документи містили особисті дані пацієнтів і їхні діагнози.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на ресурс Трініксі.ру.

У Кочевському районної лікарні Пермського краю Російської Федерації не стали витрачати кошти на туалетний паперу і почали використовувати замість нього документи, які містять дані, що є лікарською таємницею.

У російській лікарні туалетний папір замінили документами, що містять лікарську таємницю

Про це стало відомо від Павла Мікова, регіонального уповноваженого з прав людини, який побував в медичному закладі. «Обурливий факт, виявлений мною сьогодні в лікарні, - в туалеті загального користування для пацієнтів замість туалетного паперу лежала пачка медичних документів, що містять персональні дані пацієнтів!», - обурився Міков.

Документи містили особисті дані пацієнтів і їхні діагнози. Про порушення було повідомлено міністру охорони здоров'я Пермського краю. Тепер в лікарні збираються провести перевірку і покарати винних.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - Сергій Фурса

середа, 24 квітень 2024, 0:15

"І трошки про репресії на мінімалках проти тих, хто за кордоном. Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

Жодного разу не чула в Харкові розмов про "мир за всяку ціну" чи іншу схожу х*рню з кремлівських методичок, - журналістка

середа, 24 квітень 2024, 0:00

"Виродки кинули бомбу в телевежу. Харків облетіло відео, як падає верхівка величезної вежі. Загиблих і поранених немає, пише канал мера. Це добре", - пише харківська журналістка Ганна Гін на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти Укра...