"Сенат утвердил кандидатуру нового министра обороны США Джеймса Маттиса", - Олег Пономар

Популярний блогер у щоденному огляді аналізує найважливіші події в Україні та світі.

Олег Пономар. Фото: focus.ua.

Доброго ранку, друзі. Вже четвер на календарі. Що б я відзначив? Так пише на своїй сторінці в Фейсбук Олег Пономар, повідомляють Патріоти України, і цитують далі:

- Разогреем еще сковородку:
Бывшая участница реалити-шоу Дональда Трампа "Кандидат" (The Apprentice), американка Саммер Зервос, подала в нью-йоркский суд иск о защите чести и достоинства против Трампа.

- Как мы и предполагали, - попал под прессу:
Главный редактор Columbia Journalism Review Кайл Поуп написал открытое письмо Трампу от лица пресс-пула Белого дома. В обращении Поуп пишет, что у Трампа не получится остановить прессу, а такие меры как лишение доступа медиа к чиновникам ни к чему не приведут — у журналистов всегда найдутся другие источники.

- Хорошая новость:
Сенат утвердил кандидатуру нового министра обороны США Джеймса Маттиса.

- Миротворцы:
Как мы предполагали ранее, возобновились движения по полицейской миссии ОБСЕ на Донбассе.

- Моя поддержка пані Супрун. Отличную работу делает.

Всех, кто празднует сегодня, - с праздником! Майте чудовий день".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...