Сенатор Грем: Конгрес США планує посилити санкції проти РФ, - Олег Пономар

В США три підрозділи ФБР проводять розслідування втручання Росії у вибори президента.

Олег Пономар. Фото: Фейсбук.

Доброго ранку, друзі. Новий тиждень - понеділок. Що важливого? Так пише на своїй сторінці в Фейсбук Олег Пономар, повідомляють Патріоти України, і цитують далі:

"- Подтверждается.
Сенатор США Грэм: в 2017 году Конгресс США приложит усилия для ужесточения санкций против России.

- Подтверждается:
Три подразделения ФБР ведут расследования в связи с предполагаемым российским вмешательством в президентские выборы в США.

- Подтверждается небольшая гонка вооружений:
США должны начать поставлять в Европу ядерные ракеты средней и меньшей дальности, предлагает новый проект закона, внесенный в Конгресс США группой сенаторов во главе с Томом Коттоном. Это предполагается сделать в ответ на обнаруженные у России нарушения договора о ракетах средней и меньшей дальности (РСМД) 1988 года.

- Третья корзина (юридическая):
Парламентарии Венгрии инициировали проверку связей Орбана с российской мафией.
Попытка переворота в Черногории с целью помешать вступлению страны в НАТО была организована офицерами российской разведки и была согласована на высоком уровне.

Майте всі гарний тиждень та тримайте голову холодною".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...