Сенсаційний анонс: Наступного року SpaceX відсилає в перший політ навколо Місяця перших астронавтів-туристів

В другому кварталі 2018 року, SpaceX запустить корабель з екіпажем.

Американська космічна компанія SpaceX наприкінці 2018 року планує запустити двох астронавтів-туристів навколо Місяця.

Про це йдеться в заяві компанії, анонсованої напередодні її керівником Ілоном Маском, передає Укрінформ.

"Раді повідомити, що SpaceX наблизилась до запуску двох приватних громадян у подорож навколо Місяця наприкінці наступного року. Вони вже сплатили значний внесок для цієї місячної місії", - зазначається в заяві.

При цьому імена космічних туристів не розкриваються.

Повідомляється, що вже в другій половині цього року розпочнуться фізкультурно-оздоровчі тести астронавтів, а також їх первісна підготовка до польоту. У компанії пообіцяли оприлюднити додаткову інформацію щодо астронавтів після підтвердження всіх необхідних перевірок здоров'я членів екіпажу.

Крім того відомо, що для запуску використовуватиметься стартовий майданчик, з якого запускали екіпажі Apollo для місячних місій. Вын знаходиться в районі мису Канаверал у штаті Флорида.

Компанія Маска також поінформувала про запланований запуск корабля Dragon версії 2 на Міжнародну космічну станцію (МКС) в рамках програми комерційних польотів NASA.

"Ця перша демо-місія проходитиме в автоматичному режимі, без людей на борту", - йдеться в заяві.

Після цього, в другому кварталі 2018 року, SpaceX запустить корабель з екіпажем.

Джерело

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...

"Ганна Маляр насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян", - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:30

"Колишня заступниця міністра оборони насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян, які, наче атланти, тримають все на своїх спинах", - пише журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва у своїй колон...