"Сенцов іще станцює на могилі путінського режиму", - український журналіст

Андрій Дмитрович Сахаров виступав із кремлівської трибуни, а Брежнєв, Андропов, Суслов та інші його тюремники лежали під Кремлівською стіною!

Олег Сенцов. Фото: Радіо Свобода.

"Олег Сенцов рішенням Європейського парламенту удостоєний міжнародної премії імені Андрія Сахарова "За свободу думки". Це заслужена відзнака. Громадянська мужність Олега Сенцова, його готовність протистояти злу навіть у тих нелюдських умовах, у які поставив його злочинний окупаційний режим, є яскравим прикладом продовження тієї місії, яку в недавньому минулому здійснював сам академік Андрій Сахаров", - пише оглядач Віталій Портников на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Можуть сказати, що премія не змінить тієї ситуації, у якій перебуває Олег. Але коли Андрій Сахаров отримував Нобелівську премію миру, говорили те ж саме – яке значення має премія, коли її лауреат на засланні, а Радянським Союзом правлять мерзотники? Але пройшло не так багато років – і Андрій Дмитрович виступав із кремлівської трибуни, а Брежнєв, Андропов, Суслов та інші його тюремники лежали під Кремлівською стіною!

Те ж саме трапиться й зараз. Сподіваюся, Олег Сенцов іще станцює на могилі путінського режиму, й не тільки українські, а й російські школярі читатимуть про його життя у шкільних підручниках і пишатимуться, що стали його сучасниками. Інакше просто не буває".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...