Сергій Лещенко: новина про затримання Насірова стала громом серед ясного неба для Банкової (відео)

Народний депутат переконаний, що тепер завдання всього суспільства - домогтися призначення на цей пост нормальної адекватної людини, а не чергового вихованця корпорації "Рошен"

Буде затриманий Насіров фізично з доставкою в СІЗО або біля палати поставлять конвой - вже не так важливо. Хочеться вірити, що його пісенька на посаді глави ДФС відспівана, пише на своїй сторінці у Фейсбуці народний депутат Сергій Лещенко, інформують Патріоти України.

Крім того, Насіров - найцінніший свідок злодіянь нинішньої верхівки з використанням державних грошей.

Новина про затримання стала громом серед ясного неба для Банкової. Це - руйнування неписаного корупційного статус-кво в країні. Чекайте скоро "відповідь" проти НАБУ.

Тепер наше завдання і бажання всього суспільства - домогтися призначення на цей пост нормальної адекватної людини, а не чергового вихованця корпорації "Рошен". Сподіваюся, у прем'єр-міністра Гройсмана вистачить сміливості і амбіцій.

Важливо не просто зняти Насірова, але і не допустити на це місце висуванців Банкової, заточених на наповнення грошима передвиборної каси.

Особливо тих людей, які ще тиждень тому так люто намагалися відновити податкову поліцію.


Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Араби не ставлять зайвих питань: Хто з українських експосадовців має нерухомість в ОАЕ

вівторок, 14 травень 2024, 21:54

Журналісти проєкту Радіо Свобода "Схеми" знайшли елітну нерухомість у Дубаю (ОАЕ), що належить родичам колишніх українських високопосадовців, нардепів, суддів та прокурорів. Дані про нерухомість отримані в межах міжнародного розслідувального проєкту Du...

На це неможливо дивитися без сліз: Як зараз виглядає Вовчанськ (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 21:44

У мережі показали зруйноване місто Вовчанськ Чугуївського району Харківської області, яке хочуть захопити російські окупанти. Кадри з висоти пташиного польоту опублікував паблік MRPL News, передають Патріоти України. На відео видно, як у місті одразу в...