Сергій Лещенко озвучив заробітну плату голови НАЗК

Народний депутат заявив, що на "виході" діяльність агенства перетворилася на профанацію

7 жовтня - 183 тисячі гривень

4 листопада - 121 тисяча гривень
7 грудня - 266 тисяч гривень
29 грудня - 123 тисячі гривень
Разом - понад 700 тисяч гривень!
Це - офіційна зарплата, яку отримує глава НАЗК Наталія Корчак. Такі захмарні цифри - і така бездарна робота!

У НАЗК було все, щоб стати потужним антикорупційним органом. Спеціальний закон, який гарантує їхню незалежність від зовнішнього втручання. Високі зарплати, щоб не брали хабарі. Підтримка західних фондів та донорів, - сказав Лещенко, інформують Патріоти України.

На виході діяльність НАЗК перетворилася на профанацію, - впевнений нардеп,- їх цікавить 500 гривень премії Юлії Марушевської та мої гонорари за лекції в Українському католицбкому університеті UCuniversity.

За цей час перевірено нуль (!) електронних декларацій. Ешелони задекларованої готівки фактично амністовані. А заступник голови НАЗК Радецький, затриманий п'яним за кермом, не відчуває жодних докорів сумління та продовжує перебувати на посаді. Єдиний вихід із ситуації - це повне перезавантаження НАЗК та призначення нових членів.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Читаю забавну новину, що росіяни робили спроби вбити Зеленського. Забавну в тому плані, що є Зеленський, чи його немає - є Україна. І буде, бо тіло України виглядає інакше, ніж тіло росії", - Олена Кудренко

середа, 8 травень 2024, 0:30

"Маленький президент великої Антиукраїни. Він чимчикує довгими коридорами Кремля, де на стінах висять рідкісні пейзажі. Не здивуюсь, якщо частина з них вкрадена в України", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбу...