Сергій Притула:"Тобі не здається, що нахрапом претендувати на представлення України на Євробаченні-2017 – це надто круто?"

На сцені нацвідбору на Євробачення відомий блогер посперечався з популярним ведучим

Між відомим українським блогером Русланом Кузнецовим і популярним ведучим Сергієм Притулою на сцені нацвідбору Євробачення-2017 зав'язалася суперечка. Про це повідомив 24 канал, розповідають Патріоти України.

Ведучий засумнівався чи може представляти Кузнєцов Україну на Євробаченні.

"Дивись, Джамала перш ніж стати членом журі виграла Євробачення, Мілі Нітіч перш ніж вийти на цю сцену брала призи на "Новій хвилі", я вже давно пахаю на ТБ, а що зробив ти? Тобі не здається, що ні з того ні з сього, нахрапом, з першого разу претендувати на представлення України на Євробаченні-2017 – це надто круто?"– зауважив ведучий.

На це блогер відповів запитанням про кількість підписників представника ТБ у Instagram.

У Притули наpазі в Instagram понад 31,5 тисячі підписників, натомість Руслан має 141 тисячу фоловерів у соцмережі та ще близько 700 тисяч прихильників у Youtube.

"Це величезна робота, яку ми робимо в інтернеті. Це не так легко набирати підписників. Це насправді важко. Я зробив багато роботи щодо того, що ми знімали правильні та класні ролики, які подобаються людям. Ви запитували, чого ти досяг – насправді я дечого досяг та заслужив право брати участь у нацвідборі на Євробачення. Люди проголосували та відали свої голоси, за що їм величезне дякую", – підкреслив блогер.

Ролики Руслана сподобалися і члену журі Андрієві Данилко.

"Я на боці Руслана, я дивився Ваші пісні в YouTube, і мені сподобалися. Молодець, що прийшов, я бажаю тобі удачі та щоб ти пройшов у фінал", – наголосив митець.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У мене немає жодних сумнівів, що позавчорашній підпал берлінського заводу – це справа рук російської агентури, - соціолог Ейдман

понеділок, 6 травень 2024, 23:33

"Криваве літо 2024-го? За даними Financial Times, Росія активізувала свої зусилля з підготовки саботажу, пожеж і атак на інфраструктуру в Європі", - пише російський соціолог-емігрант Ігор Ейдман у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та ...

Говорити про заморозку війни Путін схоче хіба що зі США, але не зараз, - Сергій Таран

понеділок, 6 травень 2024, 23:29

"Оголошення у розшук очільників України так званим "МВС Росії" - це відповідь Путіна на натяки української влади, що перемовини з РФ, в принципі, можливі. Це не означає, що в Росії зовсім не хочуть поговорити про те, як поставити війну на паузу. Адже с...