"Сестра, у нас буйный": Мережу насмішив "темношкірий Ленін" з "ДНР" (відео)

Представник "корінних народів Донбасу" закликав своїх "одноплемінників" захищати кордони "батьківщини".

Бенес Айо - "Чорний Ленін". Скрін з відео

У соцмережах активно коментують антиукраїнську промову темношкірого терориста ДНР Бенеса Айо, відомого на прізвисько "Чорний Ленін", повідомляють Патріоти України.

Його відеозвернення оприлюднив в Тwitter користувач з ніком "Фосфорна Горлівка".

У ролику "Чорний Ленін" порівнює псевдореспубліки з КНДР. Обіцяє "чинити опір зі зброєю в руках" миротворчій місії ООН на Донбасі, якщо на це не погодиться Росія.

Користувачі припускають, що оратор виліз із шахти.

Громадянина Латвії Бенеса Айо в середині травня 2014 го вислали з України через участь в "самообороні Криму" і участі сепаратистських мітингах на Донбасі.

У 2015-му його заарештували в Ризі, пред'явили звинувачення в "закликах до насильницького повалення державної влади в Латвійській республіці" і "закликах до ліквідації державної незалежності Латвійської республіки". У в'язниці він просив громадянство ДНР.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів – ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...

Зеленський готовий! Припинити удари по НПЗ росії в обмін на... Ця угода врятує Україну

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:05

Удари українських безпілотників по російських НПЗ виявилися більш дієвими, ніж захіні санкції. Але неочікувано для всіх на захист Росії виступили… США. Представники Штатів заявляють, нібито знищення російської нафтопереробної галузі негативно вплине на...