Сестра загиблого військового:"Влада розігрує заздалегідь написаний сценарій! "

Ільяна Гайдук стверджує, що прийшов наказ зверху стати на захист генерала Назарова у справі Іл-76

На суддю у справі збитого бойовиками літака Іл-76 створюється тиск, а суспільство намагаються ввести в оману. Про це на сторінці в Facebook написала Ільяна Гайдук, сестра загиблого українського військового Іллі Гайдука, повідомляють Патріоти України.

1.Прийшов наказ зверху в усі військові частини і військкомати встати на захист генерала Назарова у справі Іл-76.

У вигляді «Відкритих листів Офіцери», «Генерали», «майори» безпідставно звинувачують в трагедії самих же загиблих пілотів збитого Іл-76 і виправдовують Назарова.

2. Під час тиші, коли суддя пішла в дорадчу, центральні ЗАСОБИ МАСОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ активно висвітлюють захисників Назарова і замовчують про сьогоднішню прес-конференцію адвокатів потерпілих, створюючи цим тиск на суддю і вводячи в оману суспільство!

Очевидно, що влада розігрує заздалегідь написаний сценарій!

Їх мета - створити громадську думку про невинність Назарова!», - пише вона.

,

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У мене немає жодних сумнівів, що позавчорашній підпал берлінського заводу – це справа рук російської агентури, - соціолог Ейдман

понеділок, 6 травень 2024, 23:33

"Криваве літо 2024-го? За даними Financial Times, Росія активізувала свої зусилля з підготовки саботажу, пожеж і атак на інфраструктуру в Європі", - пише російський соціолог-емігрант Ігор Ейдман у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та ...