Шах і мат: Кремль устами Плотницького передав полум'яний привіт Ахметову, Таруті та іншим, - блогер

В "ЛНР" погрожують націоналізувати підприємства олігархів на окупованих територіях, якщо до 31 березня не будуть виконані вимоги Кремля - вибори, особливий статус, амністія для бойовиків і т.п.

Ватажок "ЛНР" І.Плотницький. Фото: ДонПРЕС.

Вустами Плотницького говорить Кремль. І позавчора Кремль передав полум'яний привіт Ахметову, Таруті та іншим бізнесменам, яким війна не заважає заробляти на торгівлі, або, як сказав міністр палЄва Насалик, "обміні товарами" з окупантами. Так пише на своїй сторінці в Фейсбуці блогер Сергій Іванов, передають Патріоти України.

Озвучений меседж надто красномовний, щоб його коментувати. Або олігархи до 31 березня зроблять все, щоб виконати політичну волю Кремля (вибори, особливий статус, амністія etc.), або Кремль забере під свій контроль їх активи на окупованій території.

Перереєстрація підприємств у т.з. "ЛНР", і сплата там податків і зборів означатиме фінансування тероризму, тобто злочин, передбачений ст. 258-5 КК України.

Ну шо, пацани. Непогано погуділи за "народ Донбасу" у 14-му.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...