Шалений хіт мережі: Сальний погляд Білла Клінтона на інавгурації Трампа. Відео за 4 години зібрало 17 млн ​​переглядів

Погляд екс-президента США Білла Клінтона під час інавгурації Дональда Трампа в Вашингтоні потрапив в об'єктив камери і миттєво став хітом в соціальних мережах.

Как предполагают пользователи, Клинтон смотрел на дочь нового президента Иванку Трамп.

При этом на выражение лица Билла обратила внимание его супруга Хиллари.

Стоит отметить, что на видео не видно, куда именно смотрит экс-президент. Однако ролик за 4 часа собрал 17 млн просмотров, 172 тысячи лайков и 65 тысяч комментариев.

"Она смотрит на него, думая: "Я действительно не имею никаких оснований, чтобы держать вас в живих", - написала одна из комментаторов.

"Мне нравится, что у них так много презрения друг к другу, они даже не пытаются скрыть его больше..." - написала другая женщина.

"Смотри, Билл, этот взгляд говорит, что вы находитесь в опасности совершения самоубийства, расстрела себя в заднюю часть головы несколько раз", - иронизирует тертий шутник.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін не пробачить свого "маршала перемоги"? Кар'єра Шойгу стрімко завертає від ближнього боярина та кандидата в спадкоємці престолу до відставного шамана

четвер, 9 травень 2024, 9:14

Арешт Тимура Іванова, заступника міністра оборони РФ - це серйозне потрясіння для всього оточення Сергія Шойгу. Та й сам Кожугетович навряд чи тепер може розраховувати на місце в новому уряді, який Путін має представити найближчим часом. За даними Tele...

Гори російських трупів: Захисники Роботиного на Запоріжжі показали, як окупанти начебто взяли ключовий український плацдарм на Мелітопольському напрямку (відео 16+)

четвер, 9 травень 2024, 8:30

Загарбники неодноразово брали на словах це селище, котре селить окупантам як кістка в горлянці посеред ключової смуги "лінії Суровікіна". Воїн 118-ї механізованої бригади ЗСУ показує трупи російських солдатів в одному з будинків поблизу школи у селі Ро...