Шанобливо знімаю капелюха: Український дизайнер увірвався до п'ятірки світових брендів Forbes

Львівський дизайнер Руслан Багінський досяг успіху, завдяки роботі з модними інфлюенсерами американського журналу Forbes.

Руслан Багінський. Фото: ЗМІ

Львівський дизайнер Руслан Багінський зайняв четверте місце в ТОП-10 світових брендів, що досягли успіху, завдяки роботі з модними інфлюенсерами американського журналу Forbes, повідомляють Патріоти України з посиланням на сlutch.

За інформацією видання, львівський дизайнер став "справжнім хітом" не тільки серед українських зірок, а й зарубіжних знаменитостей. Головні убори бренду Ruslan Baginskiy носять Кортні Кардашян, Лена Пермінова, Рита Ора, Анна Делло Руссо, Софія Річі, Еймі Сонг, а у Белли Хадід їх зовсім кілька штук.

Про популярного дизайнера і його речах пишуть світові видання, такі як Vogue, ELLE, Glamour, Harper's Bazaar, L'Officiel, Cosmopolitan, Marie Claireі десятків інших. А в рейтингу, складеним американським Forbes, Руслан Багінський виявився на четвертому місці, залишивши позаду бренд Off-White Вірджіла Абло.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Радив би ФСБ звернути на неї увагу": Жорін постібався з росіянки за "публічне приниження" Abrams

субота, 4 травень 2024, 15:47

Заступник командира Третьої штурмової бригади Максим Жорін дотепно "постібався" з росіянки, яка влаштувала "публічне приниження" американського танка Abrams у Москві, передають Патріоти України. У своєму Telegram Жорін опублікував фрагмент відео, на як...

"Повертайтеся додому, Олексію!": Потап повідомив, що приїхав до Парижа і відреагував на критику

субота, 4 травень 2024, 15:34

Репер і продюсер Потап, який виступав у нічних клубах Німеччини з російськомовними хітами, похвалився, що подорожує Європою. Потапенко повідомив, що прибув до Парижа. На сторінці в Instagram Потап опублікував фото, на якому постав під час прогулянки Па...