Шануймо розмаїття

Представлені слоган і логотип Євробачення-2017

Представлено офіційний слоган і логотип пісенного конкурсу Євробачення-2017.

Як повідомляє PR-служба телеканалу UA:Перший, ключове гасло Євробачення-2017, яке проходитиме у Києві, звучить як «Celebrate Diversity», що означає «Шануймо розмаїття».

В основі дизайну логотипу пісенного конкурсу Євробачення-2017 – традиційне українське намисто, яке є не лише найдавнішою жіночою прикрасою, але й вважається оберегом.

Слоган майбутнього шоу творчо перегукується з логотипом, оскільки намисто складається з великої кількості різноманітних намистин, кожна з яких особлива.

«Слоган "Celebrate Diversity" доповнює минулорічну тему "Come Together" (Єднаймося). У цьогорічному гаслі Євробачення є важливі для пісенного конкурсу цінності. "Celebrate Diversity" – про об’єднання Європи і країн поза її межами, громадяни яких зберуться разом, щоби вшанувати те, що нас поєднує і те, що відрізняє один від одного, робить нас унікальними. Також усіх поєднає гарна музика», – розповів виконавчий директор Євробачення Йон Ола Санд.

Він також додав: «Використання цього прекрасного та значущого логотипу, заснованого на традиційному оберегу, створює не лише відчуття історичності, але й сучасності – у зовнішньому вигляді та подачі. Оскільки ця тема є ключовою для команди Євробачення-2017, ми з нетерпінням чекаємо на фантастичне шоу у травні».

Переможці відбору креативної концепції Євробачення-2017 – два українських креативних агентства: Republique та Banda, які об'єдналися спеціально для цього проекту. Взявши намисто за основу логотипу, вони створили для кожного елемента прикраси неповторні візерунки і форми. Це символізує те, що всі ми унікальні, але нас об'єднує любов до музики.

«Celebrate Diversity» стане ключовою темою для всіх аспектів Євробачення-2017. Слоган і логотип події дають розуміння української культури й уявлення про те, що чекає на фанів, які приїдуть до Києва в травні. Україна відзначиться поєднанням культури, технологій та індивідуального творчого запалу всіх 43 конкурсантів, які вже активно готуються до конкурсу.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...