Ще більш "безбашенна", ще більш оголена: Заступниця Авакова добиває шефа - соцмережі (фото 16+)

Не встигли користувачі соцмереж оговтатись після звісток про вік, трудовий стаж та любов Анастасії Дєєвої до брендового одягу, як журналісти знайшли ще більше приводів для пліток. У тих самих соцмережах.

Анастасія Дєєва. Фото: fdlx.com.

У соціальних мережах наростає ажіотаж навколо призначення Анастасії Дєєвої на посаду заступника міністра внутрішніх справ України. Відразу кілька журналістів і блогерів в соцмережах розмістили фотографії дівчини, яка схожа на нового заступника міністра внутрішніх справ Анастасію Дєєву, передають Патріоти України. Хоча від першої порції відвертості Дєєвої країна теж не відійшла.

Так, український журналіст Михайло Голуб опублікував кілька фотографій інтимного характеру, іронічно підписавши їх: "у нас відмінний заступник міністра МВС", "З нашою заступницею міністра МВС все набагато цікавіше. Це все вона".

Twitter-аккаунт Gelsomino задається питанням щодо резонності призначення Дєєвої на посаду заступника міністра: "Авакян сам вирішив опустити Українське МВС? Особиста ініціатива? Або завдання поставили?"

UkropSteel також обурюється: "Згадав "Амрію SOS", яким довелося під час війни отримувати сертифікат на волонтерство та допомогу ЗСУ і стає зовсім огидно".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 18 квітня. Кузьма городник обіцяє багатий врожай, тим хто дослухається до порад

четвер, 18 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 18 квітня за новим стилем вшановує пам'ять учня Григорія Декаполіта преподобного Іоанна і єпископа Кузьми Халкідонського. За старим стилем у свято сьогодні згадують мучеників Агафопода і Феодула. . Наші пращури в свято 18 кв...

"Навіть якщо усунути чинник військового договору": Захід не захищатиме Україну так само, як Ізраїль, оскільки політично йому це не вигідно, - Ілія Куса

четвер, 18 квітень 2024, 6:39

"Теза про те, що Ізраїль захищають усі, а нас ніхто, не витримує жодної критики, лише відображає рожевий світ, в якому живе частина суспільства", - про це у Фейсбуці пише Ілія Куса, передають Патріоти України. "1. Ізраїль має юридичного союзника, підп...