Ще не пізно: Мольфарка розкрила найкращий спосіб ворожити в ніч на Андрія

13 грудня українці відзначатимуть свято апостола Андрія Первозваного, що є днем пам’яті мученицької смерті одного із дванадцяти апостолів Христових. Наші предки здавна шанують це свято – з ним повязано чимало обрядів, притч та ворожінь.

Мольфарка розкрила найкращий спосіб ворожити в ніч на Андрія

Про одне з них программа Все буде добре на каналі СТБ довідалась у мольфарки Магдалени Мочіовскі, зазначають Патріоти України.

У ніч перед Андрієм (з 12 на 13 грудня) молода дівчина повинна піти до трьох церков і в кожній купити по одній свічці. Від кожної свічки потрібно відрізати по половинці.

Напередодні Андрія покладіть ці свічки під подушку. Протягом 3 днів після свята запалюйте по одній свічці біля узголів’я ліжка, кожного разу загадуючи бажання. Потім усі ці три свічки зберіть та розтопіть в одній посудині. Таким чином ви «зіллєте» всі три бажання в одне.

Потім потрібно вилити розтоплену рідину у воду, і залежно від того, що буде зображено, ви дізнаєтесь, яке з бажань здійсниться.

Якщо зображено серце – то виповниться бажання про кохання.

Якщо коло – до матеріального благополуччя.

Якщо трикутник або різноманітні лінії – виповниться бажання щодо здоров’я!

На третій день після Андрія це все потрібно викинути у проточну воду, тоді ваше бажання здійсниться!

Для багатьох цей метод є маловідомим, проте на Західній Україні він користується великою популярністю.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...