"Ще одна вирита могила для солдата, якого вбила Світлодарська дуга": Спогади про Героя, від яких на очі навертаються сльози

Це був чоловік з неймовірним почуттям гумору, доброю душею та золотими руками.

"Стійте! Зупиніться! Немає його більше.

Ще одна вирита могила чекає на солдата, якого вбила Світлодарська дуга.

Дмитро Васильович Клименко (позивний "Санич") народився 18.07.1980 року у селі Кам'янка Каховського району Херсонської області.

Починаючи з березня 2015 року воював у складі ПС у Пісках, потім їх вивели звідти, і з середини літа Дмитро підписав контракт із ЗСУ. Служив кулементником розвідвзводу 1-го батальйону 93-ї окремої механізованої бригади. Одразу доровільно погодився нести службу на одній з найнебезпечніших ділянок - на шахті Бутівка, де перебував до лютого 2016 року.

Людина з неймовірним почуттям гумору, доброю душею та золотими руками. А як він радів мотоциклу, коли купив його у когось з місцевих, але та радість була нічим у порівнянні з тим, що він відчув, коли побачив акумулятора, який йому на Різдво 2016 року привезли волонтери. Одразу почав ганяти на мотоциклі по снігу, щасливий, як мала дитинка.

Пишу, а сльози навертаються.

Восени цього року Дмитро Васильович підписав підписав із ЗСУ новий контракт.

Солдат, командир бойової машини, командир 3-го відділення 3-го взводу, 3-ї роти 1-го батальйону 54-ї окремої механізованої бригади.

Загинув 18 грудня на Світлодарській дузі під час найпотужнішої за останній час атаки ворога на наші позиції.

Поховання Героя відбудеться 22 грудня у рідному селі. У нього залишились мати та сестра.

Розкажіть про нього тим, хто не знає. Розкажіть дітям, друзям, знайомим, передайте пам'ять закордон. Розкажіть про всіх тих, хто загинув за останні дні.

Вони на це заслужили, хіба ні?"

Текст оприлюднив Ян Осока.

Нагадаємо, раніше були опубліковані фото, імена та біографії п'ятьох загиблих на Світлодарській дузі воїнів. Слава Героям!

Опублікував Церковний Цинік

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - Фурса

четвер, 28 березень 2024, 16:50

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - пише у своєму блозі Сергій Фурса, передають Патріоти України, і продовжує:. "Абсолютно природне небажання. Яке розум...