Ще один адвокат України їде до Трампа, - Олег Пономар

Після візиту Ангели Меркель планується візит глави МЗС Британії Бориса Джонсона в США.

Олег Пономар. Фото: Фейсбук.

Доброго ранку, друзі. Понеділок на календарі і ми починаємо новий тиждень. Що нас очікує? Так пише на своїй сторінці в Фейсбук Олег Пономар, повідомляють Патріоти України, і цитують далі:

- Визит главы МИДа Британии Бориса Джонсона в США. После Меркель - это визит второго адвоката Украины к Трампу. Затем Джонсон поедет в Москву.

- Нас ожидают важные новости из Сирии.

- На этой неделе в Украину придет настоящая теплая и солнечная весна.

- И одна небольшая новость:
Правительство Польши выделило 100 миллионов евро на модернизацию украинской транспортной инфраструктуры (в основном на дороги).

Майте шикарний тиждень всі, смачну каву кожного ранку, гарний настрій та холодну голову.
На зв"язку.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Немає механізмів повернути українців із-за кордону, кожна країна буде захищати свої інтереси - Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:53

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що Варшава може допомогти повернути чоловіків призовного віку в Україну, про це ж обіцяли подумати і в Литві. Проте в Німеччині заявили, що чоловіки можуть залишаться в країні навіть з недійсним па...

ЗСУ вдалося вибити противника з двох позицій на Бахмутському напрямку, - комбат 92-ї омбр

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:15

Командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92-ї окремої механізованої бригади Юрій Федоренко заявив, що у Часовому Яру противника немає, місто повністю контролюється Силами оборони України, передають Патріоти України. "Бойо...