Що буде з заднім пасажиром у разі аварії, якщо не пристебнеться (відео)

​Найчастіше пасками нехтують під час коротких поїздок або у таксі.

Значне число дорослих людей не пристібаються ременями безпеки під час їзди на задньому сидінні автомобіля, з'ясували експерти Американського інституту дорожньої безпеки (IIHS) за підсумками опитування 1172людей, інформують Патріоти України.

Так, 91% респондентів вказали, що завжди пристібаються під час подорожі у автомобілі на передньому сидінні. Однак, коли мова заходить про задній диван авто, то число тих, хто використовує ремінь падає до 72%.

У IIHS відзначають, що незважаючи на те, що у останні роки пасажири і водії стали частіше використовувати ремені, у суспільстві все одно існує думка, що задні сидіння безпечніше переднього ряду.

За даними Інституту, в 2016 році можна було б уникнути приблизно 2 800 смертей, якби всі ці люди пристібалися на заднім сидінні. Для наочності своїх слів IIHS провів спеціальний краш-тест, який демонструє, що відбувається з тим, хто сидів ззаду непристебнутим пасажиром.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти хотіли вкрасти українську міну, але щось пішло не так (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:44

Українські захисники з тактичної групи «Адам» влаштували пастку для надмірно цікавих російських загарбників. Відповідним відео поділився у себе у Telegram-каналі журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. Скориставшись непереборною тягою окупа...

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...