"Що робив носій держтаємниці нардеп Мураєв в столиці країни-агресора?", - Роман Бочкала

Якби Мураєв не був офіційною особою, а Росія агресором, даний факт не викликав би питань. Але у нас війна з РФ, пише Роман Бочкала.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сторінку блогера Романа Бочкали у соціальній мережі Facebook.

Тут такое дело. Небезизвестный Евгений Мураев на днях был замечен в Москве в отеле премиум класса Lotte Hotel Moscow.

Источник информации на 100% уверен, что не обознался. Патриоты в погонах подтвердили, что действительно 29.01 Мураев покинул Украину рейсом Киев-Вена. И в тот же день из австрийской столицы переместился в Москву. А 01.02 в обратном порядке вернулся в аэропорт "Борисполь".

Если бы Мураев не был официальным лицом, а Россия агрессором, данный факт не вызвал бы вопросов. Но у нас война с РФ.

Поэтому я спрашиваю, какие дела привели народного депутата Украины в Москву? С кем он там встречался? Отражена ли эта поездка в рабочем графике?

Согласно календарному плану ВР, в эти дни должна была проводиться работа с избирателями. Возможно, Мураев проведывал наших заробитчан?

Наверное не зря Служба Безопасности Украины предлагала закон, запрещающий народным избранникам поездки в РФ. Если бы его приняли, сейчас бы Мураев уже давал показания. А так формально – имеет право. Но есть одно "но".

Нардепы – носители гостайны. А значит обязаны оповещать о подобных визитах режимно-секретный отдел аппарата ВР. Интересно это было сделано? Жду ответ.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Наступ, який росіяни планували на травень-червень, вже розпочався, - Олексій Гетьман

субота, 20 квітень 2024, 15:31

Олексій Гетьман, майор запасу НГУ, ветеран російсько-української війни, зазначив, що не варто очікувати, що у нас є час до 1 червня, бо наступальні дії росіян вже почалися і будуть тільки підсилюватися, повідомляють Патріоти України. "Противник буде на...

"В мене таке відчуття": Наступного тижня у Кабміні очікується парад відставок "за власним бажанням" – нардеп Железняк

субота, 20 квітень 2024, 14:52

Наступний тиждень буде пленарним (23-25/04) і …кадровим. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк у Telegram, передають Патріоти України. "Не так гучно, як ви того очікували, але дуже скоро ви побачите парад відставок "за власним бажанням". Т...