Що він курить? "Зміцнюючи армію і політичну систему Росія протягує Трампу руку дружби" – Марков

Політолог і член Громадської палати Російської Федерації Сергій Марков зізнався, що Росія має надії на відновлення дружби із США, але готує «запасний аеродром».

Новину передають Патріоти України з посиланням Преса України. Марков прокоментував імовірність відновлення дружби США та Росії.

«Обрання Трампа викликав величезний ентузіазм в Росії, тому що з-за хороших слів Трампа про Росію і Путіна з'явилася надія, що США і Захід припинять атаку на Росію і ми повернемося до гарних стосунків з Америкою і Європою», - припустив Марков.

Відомий своїми пропагандистськими заявами російський політолог неоднозначно заявив про «руку дружби Росії». Мовляв Трамп згодом може забуди про свої прагнення щодо відновлення дружби із Росією. На такий випадок у Кремля є свій сценарій, запевнив Марков:

«Ми не знаємо напевно, станеться таке поліпшення чи ні, тому що попередні президенти Буш молодший і Обама, теж спочатку хотіли поліпшити відносини з Росією, а потім сильно погіршили їх. Але ми, росіяни, оптимісти і люди доброї волі. Тому ми сподіваємося на краще, але готуємося до гіршого. Тому ми з посмішкою протягуємо Трампу руку дружби. І зміцнюємо нашу армію і політичну систему».

Нагадаємо, раніше Марков заяляв, що новообраний президент Америки потребує допомоги, яку зможе забезпечити Росія. Його підтримку треба забезпечити за допомогою так званої «трампоманії», яка приводиться до аналогії з «горбіманією». Тобто він пропонує застосувати заходи, які використовувались у період з 1985 по 1991 року на Заході з метою поширення культу єдиного президента СРСР Михайла Горбачева.

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...