Що знайшли під подушками харківські гвардійці (відео)

Саме така увага з боку офіцерів не лише підняла настрій бійцям, але й допомогла доторкнутися до ще дитячих почуттів дорослих чоловіків.

До солдат військової частини 3017 Східного оперативно – територіального округу НГУ в Харкові завітав Святий Миколай. Військовослужбовці, що були призвані на службу лише 2 місяці тому, несподівано отримали під своїми подушками дарунки.

Такого заходу в Національній гвардії України ще не було, розповідають офіцери частини. Засвідчують, позитивні та неочікувані маленькі дарунки трішки підбадьорять та піднімуть настрій бійцям, бо це дасть змогу їм знову відчути себе дітьми, незважаючи на вік та військову форму. Навіть такі маленькі приємності здатні повністю змінити відношення бійців до служби та дадуть змогу згадати домівку, рідних та близьких, а також наштовхнуть на відчуття щастя від новорічних свят.

«Мені 20 років, але ще жодного разу в житті я не отримував подарунка на це свято. В армії я 2 місяці і за цей час в мене з’явилася нова, друга сім’я. Я ніколи не міг подумати, що вперше в своєму житті на День Святого Миколая, я отримаю подарунок саме у армії. Це неймовірно приємно та не очікувано. Ми отримали подарунки від тих, хто переймається, думає та піклується про нас» - ділиться емоціями солдат строкової служби Андрій. Втім, саме така увага з боку офіцерів не лише підняла настрій бійцям, але й допомогла доторкнутися до ще дитячих почуттів дорослих чоловіків.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...