Щоб було біліше: Як російські комунальники в білий колір сніг фарбували ( відео)

В мережі зняли на відео російських комунальників, які фарбували сніг білою фарбою, а також дізналися - для чого це було зроблено.

Кадр з відео

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на відео з You Tube.

У Красноярську співробітники керуючої компанії «Сосни» в елітному селищі Удачний пофарбували сніг білою фарбою. На відео з YouTube видно, як робітники старанно виводять пензликом цифри зі снігу "2018".


Таке відео з'явилося 20 грудня в одному з інтернет-пабліків Красноярська. На записі чоловік ретельно фарбує підталу снігову фігуру з написом «2018».
За словами директора керуючої компанії, це тільки одна з частин сніжної композиції, яку готували до Нового року. Сама вона різнобарвна і складається з декількох фігур, Діда мороза, Снігуроньки та собаки.
«Почему бы не покрасить снег, я не пойму? Захотел – покрасил, захотел – не покрасил, что в этом странного? Цифры на ледовой скульптуре сами белые, кругляшки у цифр красные, Дед мороз красный, борода белая, шапка красная, пояс тоже белый. Ну и собачку в желтый цвет, у нас год собаки», - розповів генеральний директор КК «Сосни» Григорій Малявський.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Заборона видачі паспортів громадянина України не вирішує питання ліквідації корупційних схем для ухилянтів

середа, 1 травень 2024, 8:15

Д. Снєгирьов,ГІ "Права Справа", корупція, паспорт громадянина України, ухилянти, МВС України, мобілізація. Днями український уряд заборонив видавати паспорт громадянина України чи закордонний паспорт українським чоловікам за кордоном віком від 18 до 60...

Противник проводить достатньо масштабне перегрупування військ між операційними напрямками... - Костянтин Машовець

середа, 1 травень 2024, 7:15

Про поточну ситуацію у зоні бойових дій, й більш детально зупинимся на Краматорському та Покровському напрямках... 1. Куп'янський напрямок... Як ми з вами, шановні читачі, й передбачали... противник поступово пробує нарощувати розмах та обсяг с...