"Щоб дізнатися, що яйце тухле, не обов'язково було його їсти": Японський політик дотепно висміяв Путіна

Дуже точне визначення цілей і результатів візиту Путіна до Японії дав Тосіхіро Нікаї.

Генеральний секретар Ліберально-демократичної партії Японії Тосіхіро Нікаї образно прокоментував відвідування його країни президентом Росії Володимиром Путіним, написав в Facebook російський опозиційний політик Костянтин Боровий.

"Дуже точне визначення цілей і результатів візиту Путіна до Японії дав генсек ЛДП Японії Тосіхіро Нікаї: "Щоб дізнатися, що яйце тухле, не обов'язково було його їсти". Дуже по-японськи", - зазначив політик.

Ця фраза відома як афоризм, ресурс sun.iwu.edu приписує її американському актору Джозефу Парізі.15 грудня президент РФ Володимир Путін і прем'єр-міністр Японії Сіндзо Абе провели переговори про можливість ведення спільної економічної діяльності на спірних островах Курильської гряди.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Досить сприймати цю ситуацію емоційно": Генерал спрогнозував, на скільки ЗСУ вистачить допомоги від США

неділя, 5 травень 2024, 18:40

Допомоги від Сполучених Штатів Америки вистачить лише для того, щоб стабілізувати ситуацію на фронті. Цих засобів недостатньо, щоб ЗСУ опинилися на піку своїх можливостей. Про це заявив ексзаступник начальника Генерального штабу ЗСУ, генерал-лейтенант ...

Зведення на фронті станом на 4 травня 2024 року - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 18:01

▶️ Біломосковський Сіверський та Білгородський відтинки — тривають обстріли нашого прикордоння.