Щоб віддалити від майбутньої дружини, юного Макрона відсилали в Париж

Проте від справжнього кохання порятунку нема.

Фото: 24smi.org

Політик одружений на своїй колишній шкільній вчительці Бріджит, із якою він має 24 роки різниці у віці. Так, через нестандартні стосунки батьки Макрона вислали його до Парижа у віці 17 років та заборонили Бріджит наближатися до хлопця, доки йому не виповниться 18, розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Бріджит і Еммануель познайомилися в 1992 році в приватній єзуїтській середній школі Ла Провіденс в рідному для них місті Ам'єн, де Бріджит викладала французьку літературу і латину. На той момент майбутнього лідера президентських перегонів у Франції було 15 років. Бріджит була його вчителькою і керівницею театрального гуртка, який відвідував Макрон.

Їй на той момент виповнилось 39 років, вона була заміжня і мала прізвище чоловіка - Аузьер. Крім того, у неї вже було троє дітей. 16-річний Еммануель зізнався в коханні своїй вчительці в кінці навчального року 1993-1994 років.

За деякими даними, після цього батьки змусили його виїхати з Ам'єна в Париж. "Я повернуся, і я одружуся з тобою", - пообіцяв їй учень перед від'їздом. Вони підтримували зв'язок і після від'їзду Макрона.

Врешті-решт вона розлучилася з батьком трьох своїх дітей і поїхала в Париж, де влаштувалася працювати викладачем. Пара одружилася в 2007 році, коли Макрон почав політичну кар'єру.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...