"Щоб зрозуміти моє самопочуття, загугли: дистрофія, анемія, гіпоксія": Сенцов у новому листі розповів про свій стан

Український режисер також коротко повідомив, чим займається в російській колонії.

Олег Сенцов. Фото:svoboda.org

Продюсер п'єси Олега Сенцова "Номери" Анна Паленчук отримала від українського режисера лист з ув'язнення. У ньому Сенцов коментує свій стан і розповідає, чим займається в колонії. Про це Паленчук написала на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

"Я взагалі не вірю, що мене до них випустять (мова йде про наші зйомки), або взагалі це станеться. Щоб зрозуміти про моє самопочуття, загугли: дистрофія, анемія, гіпоксія," - процитувала продюсер лист Олега Сенцова.

Також вона додала, що багатьох людей зацікавила стара книга на ліжку українського бранця, яку вони помітили на його останньому фото з колонії.

"Я запитала в своєму листі, що це за книга. Він відповів, що це - античний словник. Також він зараз читає Набокова", - додала Паленчук.

Як повідомлялося раніше, 23 серпня в мережі поширили лист Олега Сенцова, в якому він подякував людям за привітання з днем народження і пообіцяв не підвести, не здатися і постаратися не померти.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...