"Щоб зрозуміти моє самопочуття, загугли: дистрофія, анемія, гіпоксія": Сенцов у новому листі розповів про свій стан

Український режисер також коротко повідомив, чим займається в російській колонії.

Олег Сенцов. Фото:svoboda.org

Продюсер п'єси Олега Сенцова "Номери" Анна Паленчук отримала від українського режисера лист з ув'язнення. У ньому Сенцов коментує свій стан і розповідає, чим займається в колонії. Про це Паленчук написала на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

"Я взагалі не вірю, що мене до них випустять (мова йде про наші зйомки), або взагалі це станеться. Щоб зрозуміти про моє самопочуття, загугли: дистрофія, анемія, гіпоксія," - процитувала продюсер лист Олега Сенцова.

Також вона додала, що багатьох людей зацікавила стара книга на ліжку українського бранця, яку вони помітили на його останньому фото з колонії.

"Я запитала в своєму листі, що це за книга. Він відповів, що це - античний словник. Також він зараз читає Набокова", - додала Паленчук.

Як повідомлялося раніше, 23 серпня в мережі поширили лист Олега Сенцова, в якому він подякував людям за привітання з днем народження і пообіцяв не підвести, не здатися і постаратися не померти.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сікорський спрогнозував наслідки атаки Росії на країни НАТО

четвер, 25 квітень 2024, 22:55

Якщо Російська Федерація нападе на будь-яку країну НАТО, то неминуче зазнає поразки. Не Захід має боятися прямого зіткнення із РФ, а навпаки. Відповідні заяви пролунали у виступі міністра закордонних справ Польщі Радослава Сікорського перед Сеймом 25 к...

"Просто боляче дивитися на Донбас... Але ми наведемо там лад": Путін зробив чергову цинічну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 22:29

Володимир Путін заявив, що йому боляче дивитися на те, через що проходять жителі Донбасу. Цікаво це чути від людини, яка й віддавала накази бомбити міста Донбасу, знущалася з мирного населення, позбавивши будь-яких благ та прав, розорила промисловість ...